חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 01:56

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מה יהיה הפועל עכו ?............
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2009, 16:16 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שלום לכולם
אני קורא את התגובות פה כבר מעל חודש. האמת, כולם צודקים. אבל מה? לא ראיתי שמה שכולם כותבים פה עוזר יותר מידי. לא ראיתי שציון או ירון מאמצים את ההמלצות שלכם או הבכי והתלונות שלכם.
ולכן, אני מסכים עם איציק ברבי. חבר'ה, זה מה יש. נקודה. אנחנו לא הבעלים. אנחנו לא המאמן. אנחנו האוהדים. היייתי רוצה לראות שינויים וגם אני מתפלא על ההתנהלות של הקבוצה, אבל אני לא נמצא שם ואני לא יודע מה קורה שם ואין לי ולנו השפעה. אז מה זה נותן לבכות ולהתלונן. התלוננו. בכינו. אוקי. הבנו. אני לא אומר שאסור להביע דעה אבל אני קורא פה את התגובות וזה פשוט אותו הדבר כבר חודש. אני מקוה לפחות שהשחקנים הקיימים היום בעכו לא קוראים את התגובות כאן...
עם מה שיש צריך לשחק, צריך לעודד כמה שאפשר. אם נשאק בליגה אז יופי. אם לא, אז כנראה שלא מגיע לנו, ולא חשוב כרגע מי אשם. הקהל. המגרש. הכסף. המאמן.
גם אני חיכיתי כמו הרבה אנשים 31 שנה. כשהשופט שרק בשבת את שריקת הפתיחה נגד רעננה, עברה בי צמרמורת. אני אישית מאמין שאפשר לשרוד ושדברים רק ילכו וישתפרו כי יותר גרוע לא יכול להיות...נכון? אז מכאן בואו נקוה שרק נעלה למעלה.
אז נקוה לטוב. אולי כמו שנה שעברה, נבוא קטנים ונצא אול ילא גדולים אבל בינוניים.
יום טוב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 16 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה