במרכז צעירים עכו התקיימה הרצאה בנושא זכויות העובד.
הרצאה הבאה תתקיים ביום רביעי, 14.9.16 בשעה 19:30
כ-20 צעירים תושבי העיר הקשיבו בשקיקה להרצאה המעניינת שהעביר עו"ד אבי מור יוסף,המתמחה בדיני עבודה.
בהרצאה העלה עו"ד אבי מור יוסף את הנושאים החשובים והיותר ידועים כבר לעובדים כמו: פיצויי פיטורין, ימי חופשה או מחלה, פנסיה, הודעה מוקדמת, שעות נוספות ועוד. בנוסף הרצה עו"ד אבי מור יוסף על נושאים שהם קצת פחות ידועים כמו: מיסים, קופות גמל, דמי חבר, האם חייב שיהיה מקום ישיבה בעבודה, שימוע לפני פיטורין ועוד.
את ההרצאה ריכזה גלית, רכזת חיילים משוחררים: "הצורך לקיום ההרצאה עלה מפניות רבות שהגיעו אלי מחבר'ה צעירים, שסיפרו בין היתר על מקומות העבודה בהם הם עובדים תוך הדגשה כי המעסיקים מנצלים את העובדה שהם אינם יודעים מה אומר החוק. כתוצאה מכך פנינו לעו"ד אבי מור יוסף במטרה להביא הרצאה שמטרתה לתת לחיילים משוחררים וסטודנטים שמתחילים את דרכם בעולם העבודה, את הטיפים והחוקים שיעזרו להם לדעת מה מגיע להם לקבל ממקום העבודה".
עידן (שם בדוי) השתתף בהרצאה: "אני סטודנט שנה ב' ועובד מדינה במשרה סטודנטיאלית. נתקלתי מספר פעמים בבעיות מול המעסיק שלי ולא ידעתי למי אני יכול לפנות בנושא. כשגלית הזמינה אותי להרצאה נעניתי ישר ופיניתי זמן כי ידעתי ששם אוכל לקבל את התשובות לשאלות שלי. עו"ד אבי מור יוסף היה מעניין ומקצועי ונתן זמן לשאלות גם לאחר ההרצאה. כעת אני מבין יותר את הזכויות שלי בתור עובד".
אלי חביב, מנהל אגף צעירים ונוער בעיריית עכו:"במסגרת תפקידי גם אני נתקל בעובדים שלא כל כך מבינים את הזכויות שלהם ולכן אני רואה הרצאה זו כחשובה ביותר ובמיוחד לצעירים בתחילת דרכם במעגל התעסוקה. הרצאה זו היא אחת מיני הרצאות חשובות שנערכו ונערכות במרכז צעירים ואני מזמין את כל צעירי העיר לבוא, ליהנות ולהשכיל מהרצאות שהם גם מלמדות וגם ניתנות בחינם".
הרצאה הבאה תתקיים ביום רביעי, 14.9.16 בשעה 19:30. המרצה: עדי לוי. נושא ההרצאה: "תקשורת בינאישית לזוגיות טובה יותר".
הרשמה מראש בטלפון: 04-9917477 שלוחה 4 או 04-6168190 (גלית).