חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 08:49

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בושה , איך חבורה של עכואים משמיצים את עכו למען הפרסום
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 11:14 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

מר אלברט לוי וכל קוראי הפורום שלום ,
שמי ואדים ואני חבר בלהקת שיטי סיטי
ברצוני להגיב לדברים שאמרת בתגובה לכתבה .

ראשית ברצוני לציין ש כשהתראיינו לכתבה דיברנו על המוזיקה שאנחנו יוצרים ובין היתר כתשובה לשאלה למה הלהקה נקראת "שיטי סיטי " סיפרנו קצת על הרקע לשם . מטרת הראיון הייתה לדבר על המוזיקה שלנו ועל האלבום שלנו שיצא בחנויות המוזיקה..אך הכתבה נערכה ע"י הכתבים בצורה שנראה שעיקר המסר שלנו הוא להשמיץ את עכו , אך זו לא כוונתנו ואין לנו שום אינטרס לזה גם אם כך זה נראה .
שיטי סיטי הוא שם הלהקה שנבחר בהשראת דימוי הומוריסטי.

מר אלברט לוי היקר ברצוני להתייחס לכמה מהדברים שאמרת עלינו
אך לפני זה אציין שהתמונה שלנו שהעלת לפורום מוגנת בזכויות יוצרים
ועצם זה שהעלת אותה ללא רשותנו או רשות הצלם מהווה פגיעה בזכויות יוצרים ועבירה על החוק .

נתחיל בציטוט מילותך : " החבורה השולית של אותם צעירים אמרו דברים בלי לבדוק ובצורה שטחית לכתב השיטחי " עכו היא עיר מספר אחד בפשע ושאין בעכו כלום " "

אז קודם כל כולם מוזמנים לראות את הכתבה ולשמוע שנאמר ש"עכו
מספר אחד בפשע בקרב בני נוער " וזה נתון שפורסם בעיתונות ליפני זמן מה ואם אתה לא מסכים עם זה דבר איתם...
ושיטי סיטי זה השם של הלהקה ולא איך שקראנו לעיר , מה שמראה שהדברים שנאמרו בתגובה שלך אינם נאמרים בכתבה ושקריים .

חבורה שולית ?! אני גדלתי בעכו ועברתי דרך מערכת החינוך שלה :
למדתי ב"התומר" , ב"קנדי " וב"דרסקי" , שירתתי 3 שנים בצבא ,אני חייל מילואים , והיום אני סטודנט ( ולא קיבלתי שום מלגה מהעירייה למרות שאני בא ממשפחה ממעמד סוציואקונומי נמוך על סף מצוקה ").
מה בדיוק הופך אותי לשולי ? אשמח לקבל תשובה ...

כשאמרנו שאין בעכו כלום לא הייתה הכוונה לאתרי התיירות ,
לאירועים במכללה (שאף פעם לא שמענו עליהם) או לתאטרון הנהדר שיש לנו , היתה הכוונה לתרבות וחיי הלילה שחסרים בעיר , פשוט תצא ביום שישי בערב ותראה את הנוער בפארקים ובכיכרות ותבין שבעכו פשוט אין כלום לאנשים שתיאטרון לא מעניין אותם .
ובתגובה למי שקרא לא לתת לנו עזרה : בזמנו כשביקשנו לא קיבלנו כלום גם ככה ולא נתנו לנו שום הזדמנות...

עוד ציטוט ממילותך: "בושה גדולה לצעירים האלה שמנותקים מהסביבה
ומוכנים להשמיץ עיר שלמה למען המוזיקה השולית שלהם . "

אנחנו מנותקים מהסביבה?! אתה אפילו לא יודע שהופענו 4 שנים בפסטיבל עכו ,
וחוץ מההופעה השנה שהייתה יחסית הוגנת , שלוש שנים עשו לנו טובה שנתנו לנו להופיע ולא קיבלנו שקל.... 4 שנים ואף אחד לא שמע עלינו ! עצוב .
אתה אומר שאנחנו משמיצים עיר שלמה למען המוזיקה שלנו ?!
מה שמעורר בנו התעניינות זה המוזיקה שלנו ,המסר שאנחנו מעבירים וזה שיצרנו הכל לבד בלי שקל ובלי עזרה של אף אחד.
תאמין לי שלהשמיץ את עכו לא יפרסם אותנו גם אם נרצה בכך.
וביניינו , זה לא מעניין אף אחד בארץ......
מה שקורה באמת זה שאתה משמיץ אותנו ולא ברור למען מה ..?
אתה מפרסם תמונה שלנו בפורום בניגוד לחוק כאילו אנחנו מחבלים ומסיט אנשים נגדנו ונותן במה בפורום שלך לתגובות פוגעות, מסיטות לאלימות ותקיפות כמו :
"הם נראים ממש כמו שלוש שקיות זבל "
"חייבים להוקיא אותם מקרבנו "
"אני התקווה שפרנסי העיר ידעו להעמידם במקום "

מאחורי מילים כאלה אנשים מדברים פה על כמה עכו תרבותית..
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות....

לסיכום כל מה שנאמר בכתבה הוא עובדה שאין בעכו כלום בשבילנו ולאנשים כמונו וזאת המציאות שלנו לא משנה מה תגידו, הדבר השני לגבי הפשע הוא נתון שפורסם בעיתונות , כך שאין פה שום השמצה , ואתם עשיתם רעש ופרסמתם תגובות תוקפניות שמבישות את עכו בעיני אנשים מבחוץ ולצערנו משקפות את הסטיגמה על עכו שאתם כל כך מנסים לתקן . אנחנו נאלצים להסכים עם דבריך אלברט לוי : בושה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 13:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עוד מעט ואתחיל לנגב דמעות מדיברי החבורה.
זה שאתם יוצרים טוב ויפה ואין לי טענה כנגדכם. יש לי טענה כנגד אמירותיכם שהן כנגד העיר עכו. עכו שהיום נמצאת בנסיקה לא יעלה על הדעת שאנשים כמותכם תפנו את ראשיכם לאחור ותירקו . כי יריקתכם פוגעת בכל תושבי עכו כאחד. בפרהסיה ארצית .
הודגש פה ואדים שעשית שירות של שלוש שנים ואתה חייל במילואים . ממש תודה רבה לך וואלה צריך לתת לך פרס .רק תגיד באמת אתה חושב שעשית לי טובה? מה אתה טוב יותר מילדי שעשו צבא או טוב ממני שעשיתי צבא במשך 23 שנה מלאות . מי שחושב שבשירותו הצבאי עושה טובה למישהו הוא רק טועה .
באשר לתקציבים . בו ותסביר בבקשה למה צריך לתקצב אותך ? האם ברווחים אתה מתחלק איתי?
ראו איזו גאווה יש בעיר שדרות שיצאו ממנה מספר להקות טיפקס ואחרים כל התושבים גאים בהם.
ראו כמה שחקנים ויוצרים יצאו מעכו וכולנו גאים בהם .כי אף אחד לא יצא בהשמצות ויריקות כלפי המקום שממנו יצאו.

אז כשאתם מלכלכים אל תחשבו שנשב בחיבוק ידיים ? וניתן לכם לעשות מה שאתם רוצים?
שיט = חרה סיטי = עיר
יעני חרה של עיר גם השם שנתתם לעצמכם מקומם .
לכן אם אתה רוצים שניקח את מילותינו לאחור תשנו את עצמכם ואת שמכם.

זה שאין לנוער מה לעשות בעיר הינכם צודקים אבל מפה ועד להכפשה ?

עZרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 13:19 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מר ואדים קרטשוב שלום רב ,

פתחתי לך את האפשרות לכתוב כאן בשם של " שיטי סיטי " ואני מבין שאתה מדבר בשם הלהקה וזכותך להגיב ולהסביר את מה שעשיתם .
לאור ההרצאה שלך האינטליגנטית , חשבתי רגע , אולי טעיתי , אז נכנסתי שוב לקליפ ב ynet ( ויש קישור חוקי לדף ושם המצלם של התמונה ) , צפיתי שוב ושוב והגעתי למסכנה שהקליפ שלכם בynet , הוא הכפשת העיר עכו נקודה .
עשרות גולשים מעכונט ומynet , כותבים לכם את זה במפורש , אבל אתה ממשיך לא להבין להתעלם מהנזק שרציתם לגרום לעכו בה מושקע כל כך הרבה מאמץ לשינוי התדמית .

הקליפ מצולם במקומות לא מחמיאים כאילו אין בעכו מקומות מרשימים ביותר ברמה בינלאומית ,
הקליפ מתחיל : " מה זה תרבות הפארקים ולמה עכו כל כך מחורבנת ! " ואתם הסברתם למה עכו היא מחורבנת עם נתונים לא בדוקים וסטיגמות שהרחוקים רוצים לשמוע .

גם הצילום באווירה של עיר עולם תחתון הוסיף את שלו , וכפי שצעקתם בקליפ :" יש רק חומוס , אין כלום , אין כלום , אין כלוםםםםםםםםם " .

מה ואדים , אין כלום בעכו ?
אתה עדיין לא יודע , אבל רוב הכותבים ולא רק אני כתבו לכם שאתם לא צודקים ויש הרבה מאוד בעכו וכך הצילו את עכו מההשמצות שלכם .

אפשר היה לעשות את זה אחרת , אפשר לצלם במקום מחמיא לעכו , אפשר היה להציג את המוסיקה שלכם בלי להשמיץ עיר שלמה , אתם בחרתם בדרך שלכם המוטעית .

כאשר פתחתי לך את האפשרות לכתוב , חשבתי , הנה תהיה תגובה שאומרת שכתב ynet שיכנע אותנו , היה פיתוי , הייתה טעות שלנו שהשמצנו וכו , במקום זה אתה מגיע לכאן וללא בושה וממשיך להצדיק את ההכפשות שלכם .
חבל אפשר היה אחרת !

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 13:27 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

תעשה טובה ותקרא את הכל לפני שאתה מגיב
ואם תקרא את הכל תבין שציינתי עובדות על עצמי בתשובה לכך שקראו לנו צעירים שוליים, והפואנטה שלי הייתה
לקבל תשובה למה הוא כינה אותנו כך.
אני לא מנסה להגיד שאני טוב יותר , אל תגיד דברים שאפילו לא ניסיתי להגיד.
בכל מקרה רואים שקראת את התגובה שלי ברפרוף והבנת את מה שרצית להבין ולא את מה שניסיתי להסביר,

אם תקרא את התגובה הקודמת כמו שצריך תקבל תשובה לכל הטענות הנוספות שהעלת נגדנו , כולל זה שהשם
של הלהקה הוא דימוי הומוריסטי שאינו יוצא בשום הצהרה .

פשוט תקרא הכל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לאלברט
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 13:32 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

הכתבה בכלל לא צולמה בעכו.

תבין שאנחנו עושים מוזיקה שמושפעת מהחיים שלנו ומהמציאות שלנו והדברים הנאמרים מיוחסים לגבינו
ואנחנו לא מנסים לעשות שום יחסי ציבור לעכו לטובה או לרעה.. אנחנו פשוט מביעים את השקפת העולם שלנו
מהנקודה שלנו , קוראים לזה אומנות .

מה שאתם טוענים זה לא מה שאנחנו מנסים להעביר , אבל אתם ממשיכים להתעקש למרות שהסברתי לכם בצורה מפורשת בתגובה הראשונה למה התכוונו בדיוק .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 16:41 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מה אתם משחקים אותה מצטדקים? כל האלה שמנסים לייפות את עכו, מה אתם בכלל מבינים? אם אני עושה עכשיו סקר פה בפורום לשלושת רבעי אנשים כאן אין מנוי לתאטרון והם בחיים לא הלכו לכנסים במכללה, כל ה כמה מאות אנשים שגרים בכרם ובשכונה החדשה בצפון ועוד כמה "צפונבוניסטים" שגרים בגבעת התמרים הם בסך הכל אחוז בודד ומבודד מכלל האוכלוסיה שיש בעכו, האחוז "העליון" הזה מביא ארועי תרבות שלא מעניינים לאף אחד את הישבן, תכלס, לשחק אותה משכיל לא אומר שאתה משכיל אוקיי, אז אל תנסו ליצור פה רושם כאילו אתם אליטה, כל אחד מכם שדיבר פה דבר גנות על שיטי סיטי לא יודע על מה הוא מדבר בכלל, קיבלתם רושם מוטעה על אנשים שעשו בעכו ועושים למען עכו הרבה יותר כמעט מכל מי שפה, חוץ מאילן, והתנהגתם כמו חבורה של כבשים שהולכים אחרי העדר כאשר כל אחד נגרר עם הטענה " הם מלכלכים על עכו כדי להתפרסם" , נו באמת, למה אז הם לא עשו את זה לפני? למה הם חיכו 4 שנים?
אז כל אלה שמשמיצים את שיטי סיטי על מנת להגן על עכו בפני חבורת שגרירי הרצון רע הזאת, תדעו לכם שלא משנה כמה אתם מדברים רע ומנסים להוקיע את הלהקה הזאת בגלל שלפי דעתכם היא מזיקה לתדמית של העיר, תדעו שהתדמית של העיר לא נמדדת רק בעיניי אנשים כמוכם אז "צאו צאו מהבועה" שאתם חיים בה בפורום הזה שלכם פה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 17:04 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אני מציע לך , לקרוא את התגובות ב ynet שהגיעו מכל הארץ ולא רק - ( מעכואים שלא מבינים מהאליטה כאילו ) - ותבין שהחברים שלך לא נהגו נכון וממשיכם לפעול לא נכון .
הנה הקישור לכל התגובות בynet :

http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/ ... 19,00.html
אילו היו השמצות על עכו , כולם היו חוגגים כאן שיש עכואים מצליחים כפי שאנחנו רגילים , אבל החברים שלך פגעו בעכו ותצפה שלא יהיו תגובות .

אני מקווה , שאחרי מחשבה נוספת שלכם ואחרי שתפצו שוב בקליפ המשמיץ עיר שלמה ואחרי שתקראו שוב את כל התגובות , תגיבו אחרת ולעניין במקום להילחם ללא הצדקה .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 18:59 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט
סמל אישי של המשתמש

זוכרים את מלכת המבטיה?
כן זאת הצגה, מחזה של חנוך לוין....על מלחמת יום הכיפורים ...אתם יודעים מה היה גורלה ?היא ירדה כי גולדה מאיר לא אהבה את זה...בלשון המעטה..
אתם זוכרים את החיפושיות ? כן ,! יופי אז דעו לכם שהצנזורה לא אשרה את כניסתם לארץ ולא אפשרה את הופעתם.. והיום הם נחשבים לקלסיקה.
כשמתחילים לצנזר ולבקר יצירת אומנות זה בעייתי ...יודעים איך זה מתחיל אבל לא יודעים איך זה נגמר ..נכון זה לא כל כך פשוט כל העיניין הזה ...!
כי מצד אחד כשורפים רחובות שלמים בבלגיה בגלל קריקטוה על מוחמד ,אנחנו אומרים איכס...מה זה ? לא יתכן שלא יאפשרו חופש ביטוי ..!!!!
.אבל כשאומן משוודיה או נורווגיה ממלא אמבטיה בדם ומשיט סירה עם דגל לאום שלנו...בא לנו להטביע אותו באמבטיה..

יש בעיה אתית עם חופש ביטוי אומנותי...ומחייב הרבה בגרות.וגדלות.
אני בעקרון בעד חופש גם אם לפעמים אנחנו משלמים מחיר...כן רבותי זהו מחיר הדמוקטיה...ואם משהו מגזים ומוציא דיבה שבית המשפט יפסוק.תשמיעו אף אתם את דעתכם תגידו שזה לא לטעמכם ושזה זבל ,בסדר לגיטימי והלואי שיתנהל דיאלוג בינינו אבל להעליב אותם אישית, למה?

לעיניין הצעירים משיטי סיטי -אם הם אכן יוצרים מעכו אני דווקא שמח שיש כוח יצירה חי ותוסס גם אם הוא בועט בי עכשיו .
כי בינינו מה קרה למוזיקאים שבעטנו החוצה מעכו...הם יוצרים שם ולא כאן..
אז בואו נחלוק אתם את דעתנו...אבל בשום אופן לא להפגין שנאה כלפיהם ?

הכי מפחיד אותי זה עזרא ...שמע בחור אני מאד מקוה שאם יום אחד תהיה ראש עיר ..לא תוציא עלי פקודת עזיבה מהעיר ..
יוסי פיטוסי

.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 19:23 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
סמל אישי של המשתמש

אפשר ליצור תהודה ואהדה בלי להשמיץ ולהכפיש ולירוק על הבאר ממנה באת וגדלת.

בשביל מה לזרות עוד מלח על הפצעים, לצערי מספיק היום רק להזכיר את העיר עכו, וישר להיתקל בהרמת גבות, ותמיהה שיש דבר כזה בכלל על המפה.
לצערי הרב, אני נתקלת בגילויי סטיגמות, כמעט כל יום, ודי לחבורה אחת קטנה שתהרוס את מה שאנחנו מנסים לתקן.

אז חבר'ה תתבגרו!!! תמשיכו לעשות מוזיקה טובה, ודווקא להביא ולהרים את עכו, כי דווקא מעכו יצאו ועוד יצאו כישרונות צעירים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 22:09 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

עכו שיט מה הבעיה עם זה בדיוק. מה אתם מתרעמים. מה אתם מתפלאים פתאום, מה קרה? ישבתם כמה שנים במועדון של קשישים , לקקנים בתוך בועת עכו נט . כל היום נישקתם אחד את השני , אכלתם ארוחות דברים לא תקינים לא הייתם מוכנים לקבל מה שמעטים ניסו להעיר אתכם ופתאום אתם כועסים.
תבינו עכו היא שיטי אחד גדול. אין בא כלום וכל הכבוד שלמרות שאין בעיר הזאת כלום הצליחו שלושת החברה הנחמדים הללו לעשות משהו .
מה כואב לכם ............. האמת בפנים כואבת לכם . כך באמת נראית עכו .. מגעילה, עבריינים, סמים, סוציואקונומי נמוך,עיר דפוקה,פרנסי עיר עם תפקוד לקוי . סתם עיר ,אפילו החומוס כבר לא משהו שם יש יותר טוב בכפר יאסיף.
תתעוררו כל החבורה . התדמית שלכם בעיר הפכה להיות "שופר ראש העיר והעירייה" .כל היום משבחים ומראים כאילו הכל טוב הכל יפה הכל מקסים. חלאס תבינו רוב התושבים בעיר הזאת שונאים את העיר בנפשם אז אל תספרו לנו סיפורי תנופה ועלייה כי אין כאן כלום.
כל אחד כאן מתייפיף , מה אתם מחפשים גוב בעירייה????
חלאס הבנו אבל אתם תתעוררו תצאו מהבועה לעכו אין עתיד אין כלום

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 ינואר 2008, 23:54 
עכונט כדרך חיים

חברים יקרים ...

השתן עלה לראש לכמה בחורים בעכו .. וכנראה שהם חושבים שמגיע להם הכל ...
אז כמה עובדות :

1. אף אחד לא גר בעכו בניגוד לרצונו ...
2. יש בעכו הרבה דברים טובים יותר ...
3. אם לא עכו נט ... לא הייתי יודע על ...
4. הדיון בנושא עבר מזמן את הטעם הטוב ... ולכן ...
5. כל אחד ו ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ינואר 2008, 00:22 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

פשוט חבל על העצבים חבר'ה ...
מי שגר בעכו צריך לכבד את השם של העיר ותושביה
ומי שלא עושה את זה כמו החבורה ההיא עדיף שלא ייצג את עכו שייצג את השיט של עצמו ויימחק את המילה עכו מהמילון שלו כי זה שם יקר ערך , ואנחנו לא רוצים שאנשים שלא מכבדים את המקום המאכלס אותם ייצגו אותו נקודה !
אם הם באמת ארטסטים אז שיתעסקו במוזיקה טובה ושלא יתפסו טרמפ על חשבון עיר ותושביה

עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: keglevich
הודעהפורסם: 09 ינואר 2008, 01:06 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אני רוצה לחלק את התגובה שלי פה לשני חלקים :

החלק הראשון - האירועים במכללה-

אגודת הסטודנטים של המכללה משקיעה משאבים רבים בהפקת אירועים שונים ומגוונים למען הסטודנטים במכללה ותושבי האזור הצעירים.
גם הנהלת המכללה יוצרת אירועים ופעילויות משלה לתושבי האזור.
במסגרת פעילותינו הפקנו אירוע השנה בחנוכה אליו הגיעו מאות אנשים שנגיעות ממנו תוכלו לראות כאן בעכו-נט.
העובדה שהבאנו אומנים מובילים לעכו ואנחנו נמשיך להביא ולהפיק אירועים נועדה להיות המפנה שיגרום לעוד ועוד אירועים ואומנים להיות בעכו כשבכל פעם מישהו אחר יהיה אחראי על הפקת האירועים.
לא הבאנו קונצרט של בטהובן או אירוע לעשירים, בדקנו ועשינו סקר בקרב הצעירים ביקשו מאיתנו להביא את עברי לידר והבאנו אותו.
אף אדם יחיד לא יקבע ולא קובע מה יהיה באירוע .
לא ידעת? בהחלט יכול להיות, כי לא רצית לדעת. לא ניסית לדעת.
מי שהולך עם בד שחור קשור לעיניים שלא יתפלא שהוא לא רואה כלום.

ובכלל לכל הכותבים האחרים - נדמה שאתם מדברים על עכו, לא בגלל שהיא מקום גרוע, אלה בגלל שאתם נמצאים בה. כל עיר שתגורו בה תתלוננו עליה, גם על המדינה וגם על כל מקום- על אילו שמסתכלים תמיד על חצי הכוס הריקה ורק עליה כמוכם
לעומת אנשים מסוגים אחרים - כתבתי משהו שיפורסם בקרוב בעכו.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ינואר 2008, 02:15 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

תתעסקו בדברים הטובים...

להקת "שחור בהיר" http://www.showme.co.il/Group.asp?grpId=12964

ומרכז ווליום.

תעשו חיים!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ינואר 2008, 08:37 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני קורא את כל מה שנכתב ויש לי הרושם שאותו בחור מהלהקה ואלה המגוננים עליהם אינם מבינים
את כוונת רוב הכותבים .
בנושא התרומה לעיר עכו , מה שעשו אנשים כמו אלברט לוי , אנוכי עבדכם הנאמן , יוסי פיטוסי ועור רבים אחרים
העשיה הזו לא תסולא בפז .
ואתם שיטי סיטי גם עם תחיו פעם אחרוה ופעם קדימה ,מסופקני עם תעשו רבע ממה שעשו כאן
מספר חברים למען העיר .
"אליטות " מי בדיוק כאן אליטות , יש מושג כזה בעכו בכלל ? כולנו "עמך ישראל " שאוהבים את עכו וחרדים לתדמיתה.
כמי שעדיין גר בשכונת די גרועה לצערי הרב אני יכול להעיד ממקור ראשון שחלק מהדברים שכתבתם אכן נכונים ,
אז מה ? אנו נוסיף עוד שמן למדורה ? לא ולא .
בואו נבדוק ביחד מה הדברים הרעים וביחד ננסה לתקן , כך אני גורס ועושה לאורך השנים.
אילו הייתם מבינים איזה נזק תדמיתי אתם עושים לעיר בטוחני שהייתם משקיעים מחשבה נוספת לפני הוצאת דיבת העיר רעה.
גם אני כידידי יוסי פיטוסי בעד חופש הביטוי ואני שמח כאשר כל אומן מעכו או יוצא עכו מצליח בקנה מידה ארצי .
וכפי שכתבתי כאן התרשמתי שזו גם להקה די מצליחה , אז למרות הכל בואו תהיו שגרירי רצון טוב של העיר עכו
ועם המצוקות אנו נתמודד יחד בתוך העיר ולא מחוצה לה.
מכתיבתו של ואדים אני מתרשם שמדובר בבחור אינטליגנטי אשר מתנסח היטב ובבהירות ואני מקווה שהוא יורד לסוף דעתי.
ולחברי כאן בעכונט , בואו לא נקרה לחברה האלה בשמות מעליבים למרות הכעס שהם יוצרים
אל נשכח שאלה "בנינו " בני העיר עכו.
כל מה שאנו רוצים זה שהם יצרו מוסיקה איכותית תוך כיבוד רגשות תושבי העיר.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה