אלברט, אתה אמור להגן על עכו ולא על ההנהגה! מה קרה לציונות שלך? עיתונות, אמורה להיות "כלב שמירה". בשנים האחרונות, עוסקים בתעמולה, תעמולה, תעמולה, בעלות של מיליונים. שוטפים את המוח ומסיתים את הציבור מהבעיות, אך דבר לא יעזור, אי אפשר להטעות את כולם כל הזמן. מה קרה שפתאום מדברים על חשיבות הכיכרות, כל כך באריכות, כאילו חשיבותן, זה חידוש לא ידוע? הרי ברור שנוא הכיכרות עבר כל גבול של טירוף ושריפת כסף ציבורי – באופן לא תקין. 4 הכיכרות האחרונות, עלו 5 מיליון ₪!!! זה מה שקורה ש"השתן עולה לראש", הבוז והזלזול בכספי הציבור ובאינטליגנציה של הציבור, עובר כל גבול של חוסר שפיות. בממוצע, כל אחד מהכיכרות, עלה במחיר של וילה! זה החל מאז שאני לא בעירייה ולא פלא שלא רצו שאני אהיה שם. את הכיכר היפה ביותר בצפון, בכניסה לא.ת.דרום שהיא גדולה וכפולה, עשיתי בעלות של כ-180,000 ₪ ו-2 הכיכרות הקטנות, בבן-עמי/יהושפט – בכניסה למדרחוב וליד בי"ס "התומר", עולים פי 10 – 1,800,000 ₪!!! (900,000 ₪ כ"א) אם אני הייתי עושה אותן, כ"א ב-90,000 ₪, עדיין זאת הייתה הגזמה וגניבה. ברור לי שדיבורים בעת הזאת, על בטיחות, היא הסחת הדעת מהזעם הציבורי על ההפקרות. קצת יותר כבוד לאינטליגנציה של הציבור. אני מניח שכמי שאמור לעסוק בעיתונות חופשית ודאי לא תמחק או תשנה את הכתוב כאן – כדי שלא אצטרך להגיב בכל ערוץ אפשרי. אלברט, חזור אל עצמך ותהייה נאמן לעכו ולציבור.
|
|