|
מה קורה ברשות המקומית ברגע שהאזרח המשלם ארנונה פונה עם בקשה לטפל במפגע סביבתי למוקד העירוני? אותו המוקד שהוחזק גם בכספי ארנונה שהאזרח הזה משלם? תלוי אפה. תלוי למי פונים.
106 אל מנהל המוקד עיריית עכו א.נ הנדון: טיפול במוקד 106 לפני כשבועיים פניתי למוקד ודיווחתי על מפגע סביבתי וחיבור ללא שעון בבלוק בורלא ... אחד מדיירי הבלוק החליט לפתור את בעיות מול מח' הגביה בדרך מקורית. בנוסף הוא מנקז מי ביוב מהבית דרך צינור מאולתר ודרך חלון שבחדר הכביסה ישירות לחצר הבלוק שלנו בחצר עומדת שלולית מי ביוב, ילדי הבלוק משחקים בא וריח מגיע לחלונות השכנים הפנייתי - היא תשובה לבקשה של כמה שכנים, שלא שולטים בשפה העברית ובמוקד לא מעוסקים פקידים דוברי השפה הרוסית זאת לא פנייתי הראשונה למוקד רק מאין ברירה- חוסר פקיד דובר רוסית. אני במקצוע - עיתונאית ועורכת אתר בשפה הרוסית ''חדשות עכו''. מדי יום גולשים באתר כ500-700 גולשים. כל אחד מהגולשים דוברי רוסית שנתקל בבעיות הבירוקראטיות או אחרות פונה אלי. אני עוזרת לפי יכולתי ללא שום תמורה. כך למשל טיפלתי בהצלחה חלקית בפניית תושב של בלוק אלקלעי ... לגבי בורלא ... עד היום מצב לא השתנה. מי ביוב זורמים חופשי. אתמול ניסיתי לברר איפה עומדת התלונה ומי ממשיך לטפל בה. לצערי הרב עובדת מוקד 106 בשם ... חסרת אדיבות מינימאלית והדבר גורם עוגמת נפש ללקוחות. ברצוני לקבל תשובה: איפה עומד הטיפול בנושא המפגע הסביבתי ליד בלוק בורלא ...? מי מטפל בו? מתי המפגע יטופל ומתי ליד הבלוק שלנו לא תעמוד שלולית מי ביוב? ללא קשר לפניה הספציפית הזאת הייתי מצפה מעובדי מוקד לאדיבות ולהבנה כלפי משלם המסים. הארנונה, שאני ועוד אלפי התושבים משלמים - היא מתחזקת את עובדי העירייה. אני מצפה, שכול עובד המוקד ( וגם כל מח' בעירייה) ברגע, שהוא עונה בטלפון יזדהה בשמו ובדרגתו. הלקוח תמיד צודק ועל כך אין להתווכח. בכבוד לריסה מירו
העתק: מנכ''ל עיריית עכו מר שגב.
גולשים יקרים, ברגע, שאני אקבל תגובתו של מנהל המוקד וגם ברגע, ששלולית תטופל - אני אשמח לכתוב על כך.
לפני שתי דקות קיבלתי טלפון מאותו התושב של אלקלעי ..., שכרגע פנה למוקד 106 וביקש לסיים את הטיפול ליד בלוק אלקלעי... אחרי הגב של שלוחה העירונית (עכברים מפריעים לו). אותה הפקידה, שעדיין אני לא מפרסמת כאן את שמה פשוט סגרה טלפון וסירבה לקבל את התלונה.
|
|