הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
נער בעכו הותקף בידי בן גילו: "הוא פשוט קטל אותו"
נער תושב עכו הלך לתומו סמוך למגרש כדורסל בעיר. נער אחר יצא מהאולם, קרא לו והחל לחבוט בו בעוצמה באגרופיו. כך סיפר האב, שהוסיף כי "הילדים שלנו מאוימים. אין מצב שילד חוזר הביתה בלי שהוא חטף מכה או סטירה מילדים ערבים". המשטרה: בין השניים היו קטטות בעבר שלא דווחו, נעמיד את החשוד לדין אחיה ראב"ד - ynet נער בן 16 הותקף אתמול בעכו בידי נער אחר בן גילו, ונפגע קשות בפניו. הנער המותקף סובל בין היתר משברים בארובת העין ומשטפי דם בפניו ובכל חלקי גופו. בעקבות תלונתו של הנער, עצרה משטרת עכו היום (ב') לפנות בוקר את הנער החשוד בתקיפה, ובית המשפט בעיר האריך את מעצרו בארבעה ימים. המשטרה חושדת כי בין שני הנערים היו בעבר קטטות נוספות, שלא דווחו למשטרה. אתמול, סמוך לשעה 17:00, פסע נער תושב עכו ממרכז העיר סמוך למגרש כדורסל. אביו סיפר ל-ynet כי הנער התוקף יצא באותה שעה מהאולם, קרא לבנו והחל לחבוט בו באגרופיו. "הוא תקף אותו באזור הפנים בעיקר, אבל גם בשאר אזורי הגוף במכות אגרוף חזקות. פשוט קטל אותו", סיפר היום האב. הוא הוסיף כי לאחר התקיפה התברר כי בעבר כבר היו עימותים בין הנער החשוד לבין בנו. "היתה ביניהם קטטה אחת בים לפני כמה שבועות ופעם אחרת הוא תקף אותו ביום כיפור אבל הבן שלי חשב שסטירה פה ומכה שם זה לא משהו שהמשטרה תטפל בו, ולכן לא התלונן. הוא גם לא סיפר לי על המקרים האלה ועכשיו אנחנו גם נבדוק למה". האב סיפר כי חבריו של הבן הביאו אותו לאחר התקיפה לביתו ואמו של הנער הזעיקה את האב, שפינה אותו לבית החולים. מפקד משטרת עכו, סגן ניצב משה כהן, אמר ל-ynet כי סמוך לחצות נמסרה למשטרה הודעה על התקיפה על ידי בית החולים וחוקר נוער נשלח לגבות את עדותו של הנער המותקף. "לנוכח התקיפה החמורה והחשיבות שייחסנו למקרה, פעל מחלק הנוער בכל הכוחות ובבוקר נעצר הנער החשוד בתקיפה והובא בפני בית המשפט". סנ"צ כהן אמר כי במהלך ארבעת ימי המאסר יש בכוונת המשטרה לפעול כדי להעמיד לדין את הנער התוקף. מבית החולים בנהריה נמסר שכאשר הגיע הנער למקום, נערכו לו בדיקות כדי לוודא שהעין לא נפגעה. הוא אמור לעבור ניתוח לאיחוי השברים בארובת העין. "אין מצב שילד חוזר הביתה בלי שחטף מכה" אביו של הנער אמר כי להערכתו האווירה ברחובות עכו מעודדת תקיפות מהסוג הזה. "הילדים שלנו מאויימים. אין מצב שילד חוזר הביתה בלי שהוא חטף מכה או סטירה מילדים ערבים בעיר", אמר האב. "את הבן שלי, שהותקף אתמול, ניסו פעם אחת לדקור ובהזדמנות אחרת ניסו להעלות אותו בכוח לרכב". לדבריו, "האלימות באזור שלנו חוגגת, אבל אני לא מאשים את בני הנוער, זאת האווירה ברחוב שמאפשרת את האלימות הזאת. האווירה היא של איש הישר בעיניו יעשה, ולא פלא שבני הנוער מושפעים מכך".http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3158857,00.html