|
עכונט כדרך חיים |
 |
|
עזרא ידידי ! הרשה לי להאיר מעט את עיניך בנושא. עם בחירתו של שמעון לנקרי לראשות העיר הוא נתן ללידיה חתואל שתמכה בו והייתה אחת הפעילות המרכזיות במחנהו את תפקיד היועצת למעמד האשה בהתנדבות ללא שכר . לאחר תקופה מסויימת הודח רכז הספורט העירוני (שי קמה ) שלדעת עכואים רבים היה מעולה וקידם את הספורט העממי בעכו בהרבה דרגות (היה לי הכבוד יחד עם מספר חברים לראיין אותו לפני קבלתו לעבודה כחבר הנהלת המתנסים ). לאחר תקופה קצרה שמעתי שמינו את לידיה חתואל למחזיקת תיק הספורט בעיריית עכו בשכר (ואז הבנתי למה שי הודח ). איני מטיל ספק בכשרונותיה הברוכים של לידיה חתואל אחת הסייפות הגדולות ביותר שהיו לנו מעולם ואשר הביאה כבוד ותהילה לעכו , אולם איני מבין מדוע התפקיד עבר מהמתנ"ס לעיריה ומאיזה תקציב הוא משולם. לעצם העניין מראיון עם לידיה חתואל במקומון בסוף השבוע היא ציינה שהיא ומשפחתה רוצים לשדרג את המגורים ע"י רכישת בית צמוד קרקע ולטענתה השתתפה במספר הגרלות על שטחים בעכו ולא זכתה. במקרה כזה אני לא הייתי דן את לידיה לכף חובה , ועם היא מבצעת את תפקידה לשביעות רצון הממונים שלה אז "נסלח" לה על המעבר לקרית-אתא לאור הכבוד והתהילה שהביאה לעכו בעבר. מה דעתכם ?
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|
|