חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 00:37

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ח"כ ד"ר אפריים סנה ביקר הערב בעכו
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2005, 22:00 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

ח"כ ד"ר אפריים סנה ביקר הערב בעכו - והיה אורחו של מזכיר סניף מפלגת העבודה בעכו אליעזר גרינברג. בתחילת הערב נפגש ח"כ ד"ר סנה עם קבוצה של חברי מרכז מפלגת העבודה מעכו - לאחר מכן הגיע לכנס בסניף המפלגה בעיר.
בכנס נכחו עולים רבים וח"כ ד"ר סנה הציג להם את ידיעתו בשפה הרוסית.
בין הדוברים הייתה קשישה מהעיר חברת המפלגה - שאמרה כי הותקפה אישית ע"י מספר ילדים ערביים בעיר והמשתתפים בכנס דיברו על התקפות שונות וחוזרות שיש בעיר ועל הצורך להגדלת הרוב היהודי כאמור כנס במפלגת העבודה!
ח"כ סנה ציין בדבריו כי יש לטפל בעכו , ובנושא המדיני חייבים להמשיך בתהליך שהחלה תוכנית ההתנתקות כאשר מעתה אין לעשות פעולות חד צדדיות אלה בהסכמים בלבד.
בכירי מפלגת העבודה בעכו ציינו את ח"כ סנה כי הוא מקשיב לבוחריו ותמיד מסייע להם. כמו כן נפגשו עם ח"כ חברי מרכז מפלגת העבודה בעכו שלא מגיעים לסניף במפגשים דומים - לדבריהם בגלל אישיותו של ח"כ אפריים סנה.
תמונות יועברו בהמשך

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: אתם מבינים?ככה כולם
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2005, 23:32 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מה אמר ח"כ סנה ?יש לטפל בעכו .זהו לא יותר
חברים כולם משקרים אותנו מכל המפלגות ומכל הצבעים .מה הם רוצים רק דבר אחד . שביום הבוחר שלא נשכח אותם.
לדעתי רק דבר אחד יזיז משהו בעכו בעקבות הבטחותיהם וזה צ'ק ערבות מצד המבטיח יפקיד צ'ק בו נאמר לראש העיר לפיקדון והיה והוא מבטיח באויר הצ'ק יופדה ויפתח ואם וכאשר עמד בהבתחתו יוחזר הצ'ק לבעליו.

תגידו עכואים נחמדים ונכבדים לא נמאס לנו מכל הביקורים האלה שמלאים בהבטחות כרימון?

אני אישית לא רוצה ולא מעונין בשום נציג ולא חשוב מאיזו מפלגה שיסתובב פה ויאכל על חשבון משלם המיסים העירוני וילך לדרכו.
והיה אם הח"כ הוא אורח פרטי של תושב מהעיר אין לי בעיה עם זה רק שלא ירגיש כאורח פרטי עם הצהרות כאילו הוא יעזור לעיר כי כולם שקרנים ואין דוברי אמת.

מבחן קבלה לכנסת הוא כזה .מועמד נשאל שאלה לכאורה פשוטה והיה וענה אמת אין לא מה לחפש בכנסת רק אם שיקר זה מקומו.למערי כמובן .

לילה טוב עזרא

ח"כ סנה כשלעצמו הוא איש נחמד ונעים הליכות אין ויכוח .מאחל לו הצלחה בהמשך דרכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: הלוואי עלינו עוד הרבה ח"כ כמו דר' אפרים סנה
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2005, 08:40 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא ידידי !
כמי שנכח בפגישה עם ח"כ אפרים סנה הן בביתו של אחי אליעזר גרינברג מזכיר
מפלגת העבודה בעכו והן בפגישה בסניף , ברצוני לאמר לך שאפרים סנה הוא
אחד מחברי כנסת היותר מוכשרים והרציניים וחבר אמיתי של העיר עכו,
תשאל את ראשי הערים הקודמים דה קסטרו ובירן , כמה כסף נתן כאשר היה שר התחבורה.
הטיילת הצפונית , תחנת הרכבת , שיקום כביש רמז , ויצמן ועוד '
הכל בזמנו של אפרים סנה כשר התחבורה .
גם בהיתו שר הבריאות וסגן שר הבטחון עזר רבות לעכו ולתושביה וזאת מידע
אישי.
חבל שהיום אפרים סנה אינו שר ואין לו אפשרות לעזור כספית לעכו אך האמן לי שהוא אחד השגרירים הטובים ביותר של עכו בכנסת.
לרוב דבריך על השרים וחברי הכנסת ,אני מסכים, אולם אפרים אינו הדוגמא לדברים הרעים שאתה ציינת.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: יוסי
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2005, 23:51 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יוסי ידידי
קרא את השורה האחרונה שכתבתי בתגובתי
דע מי שאינו בממשלה הוא משול לעוף ללא נוצות לגלגל ללא אויר ויש אין ספור דוגמאות .
ח"כ שמגיע לביקור עבודה בגיוס קולות עתידיים אין לי בעיה עם זה אך להבטיח אני ואני אעשה ואעשה איני קונה.
יוסי כל מה שכתבת שאפרים עשה למען עכו כשהיה שר התחבורה ושר הבריאות הוא עשה זאת לא בגלל העינים היפות של מי שאיתנו כי רק לידיעתך יש תוכניות מתאר כלל ארציות כך שגם עכו בתוכן ויצא שבתקופתו יצאו הפרויקטים לדרך .
איני מוצא מקום לתת פרס על עבודה כזו או אחרת מצד שר כזה או אחר משום שהם מחויבים ראה מה קורה כשיש ענני בחירות פתאום כולם יוצאים לאחו על מנת ללקט קולות כמה שיותר.
אגב עוד לא זכיתי לראות ואפילו שר אחד שמגיע למקום מסויים מכניס את היד לכיס ואומר פה אני רוצה שתעשו ככה וככה וקחו כסף .אין חיה כזו .
לגבי תחנת הרכבת אני זוכר שבתחילת דרכו של דה קסטרו היה תיכנון לשדרג את התחנה וגם לעשות גשר מעל כביש הדמים מהתחנה לשוק העירוני .נו איפה הגשר עד היום לא מצאו כסף לשם כך אבל גשר עשו מעל המסילה לכיוון השיכון.יעני חצי עבודה.
עזרא
יוסי אנחנו לא ילדים חבל שעוד עובדים עלינו בעיניים
ושוב לגבי אפרים סנה אני ממש מחבב אותו ללא שום קשר כי הוכיח שהוא נחמד.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: