חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 16 יוני 2025, 17:31

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מסיבת העיתונאים של הפועל עכו , עם המנהל החדש סטאנצ'ו
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 01:41 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שידור : מסיבת העיתונאים , המנהל החדש סטאנצ'ו אמר : " מי שלא טוב לו בקבוצה , יש חוף ים קרוב .

במסיבת העיתונאים של הקבוצה לקראת פתיחת ליגת העל. המנהל המקצועי של הפועל עכו היה בעל הבית ואמר בתקיפות ליריבים שלו ברומנית ( ולא רצה לומר מי הם ) " מי שלא טוב לו בקבוצה , יש חוף ים קרוב ."

הפועל עכו קיימה היום (חמישי) בקניון עזריאלי את מסיבת העיתונאים החגיגית לפתיחת העונה בנוכחות מנכ"ל הקניון והספונסר הראשי רפאל בולינק, שלומי דורה וחברי העמותה בראשם דניאל סטאנצ'ו שדיבר ברומנית .

דניאל סטאנצ'ו היה בעל הבית שחילק את רשות הדיבור , העביר מסר תקיף וברור לחלק מחברי העמותה ואמר: “אני קצת עצוב שבחודשיים שלי בעכו הוכיחו לי אנשים שיש כאלה שלא רוצים את טובת המועדון. אם יש כאלה שחושבים כך, הם רשאים לעזוב. לא באתי לנהל מלחמות עם אף אחד. יש לי סמכות מראש העיר”.
סטאנצ'ו הוסיף שביום ראשון , תתכנס הנהלת העמותה עם החברים החדשים ותבחר יו"ר לעמותה .

יש ארבעה חברי עמותה חדשים לגמרי. עד יום ראשון נחליט מי יהיה היו"ר של הקבוצה. העמותה ואני ננהל את המועדון. כל שקל שנוציא מהיום יהיה לזה פיקוח מחברי העמותה".

"אני עצוב, יש אנשים שלא רוצים בטובת המועדון. לא באתי לנהל מלחמה. מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה. יש לי את הסמכות לפעול מראש עיריית עכו,

הגעתי לתרום למועדון. אני מציב אולטימטום: מי שלא יתפקד לא יהיה במועדון. נבצע כמה חילופים שנצטרך, עד שנהיה מועדון מקצועי".

“באתי לעשות הכל על מנת לעזור לעכו, פחות מעניין אותי מה שקרה עד היום, אבל מי שלא חושב לטובת המועדון יש מקום בחוף הרחצה קרוב. אנחנו נבנה קבוצה טובה. אני רוצה קבוצה עם לב ונשמה. תהיה לנו תכנית מיוחדת וקשר מיוחד בין אוהדים לקבוצה".
מאמן הקבוצה שלומי דורה שהתקבל בתשואות ואמר: “זה לא סוד שהחיבור שלי עם עכו נוצר משמיים. לפני שנתיים במסע מרגש נשארנו כנגד כל הסיכויים.

בפעם השנייה התחייבתי שנחזור לליגת העל ועמדנו בזה. המטרה בראש ובראשונה היא להישאר בליגה. שגביע הטוטו לא יבלבל אתכם. מהיום הראשון הבנתי שדניאל איש מקצוע מהרמות הגבוהות, אין לי ספק שהוא יהפוך את עכו למועדון מהדרגה הראשונה בישראל מבחינת הניהול. הקבוצה נבנית עם שחקנים רעבים שרוצים להצליח. קיבלנו את עכו כלימון ונעשה אותה כלימונדה".
בשידור , החלק של השאלות והתשובות במסיבת העיתונאים

http://www.akkonet.co.il/news_files/fac ... -2017.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים