חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 11:07

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שידור TV : ראיון עם ראש העיר לנקרי על הפועל עכו
הודעהפורסם: 10 פברואר 2015, 12:10 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

שידור TV : ראיון עם ראש העיר לנקרי על הפועל עכו

לאור המשבר בקבוצת הפועל עכו , ראש העיר מותח ביקורת על אותם משמיצי העיר , זה אותם אנשים שהיו שותפים במערכת הבחירות וקרא להם לעשות חשבון נפש ולהמתין , כל 5 שנים יש בחירות שיחכו , אם הם חושבים שאנחנו לא מנהלים את העיר . מצופה מאותם אנשים שברגעים קשים היו צריכים לתמוך .
עיריית עכו תומכת בקבוצה עוד שהייתה בליגה א' וכיום אנו תומכים בקבוצה בליגת העל בשש מיליון שקלים בשנה . אם היה מגיע ספונסר הייתי אומר לו קח את הקבוצה .
אם עיריית עכו לא הייתה נותנת כתף הקבוצה הייתה בליגה למקומות עבודה . העירייה בנתה את האצטדיון ובונה כיום מגרש כדורגל לנוער . אנו מאחלים להפועל עכו שתשרוד בליגת העל , אם לא , בשנה הבאה תעלה שוב .

https://www.youtube.com/watch?v=_Dquviy ... e=youtu.be

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: שידור TV : ראיון עם ראש העיר לנקרי על הפועל עכו
הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 09:09 
עכונט כדרך חיים

שראש העיר יעשה חשבון נפש שראש העיר פעם אחד ולתמיד יהיה מספיק גבר להגיד טעיתי זו לא בושה זו מעלה ... אבל לא מה פתאום ראש העיר משווה את אוהדי הפועל עכו ותושבי העיר למרגלים
הוא מצפה מאותם אנשים ברגעים קשים שיתמכו אני כתושב העיר מצפה מראש העיר שלא יתחשבן עם התושבים אני מצפה מראש העיר שיתן את הבמה לעכואים ולא לתושבי חוץ ולא רק בכדורגל אלה בכל התחומים ... אני מצפה מראש העיר שיעביר את קבוצת הפועל עכו לידיים עכואיות ולא רק בקבוצה הבוגרת אלה גם בקבוצת הנוער .... אני מצפה מראש העיר שיגיע לא רק שהטלויזיה והתקשורת נמצאים בזמן הצלחות ....
ראש העיר אומר אם יגיע ספונסר ? חחחחחח הגיע ספונסר אדון לנקרי מיקי קופל רצה את קבוצת הכדורגל אבל מישהו מהחברים שלו בעירייה טירפד את העיסקה ולא פעם אחת אתה יכול לתת לזה מענה ותשובה לא פוליטית ולא חמקנית...
הקבוצה הייתה בידיים נאמנות הקבוצה הצליחה כנגד כל הסיכויים לשרוד בליגת העל בתקציב קטן להבדיל מהתקציב והתנאים שכיום נתת לחיפאים שהבאת בתופים ובמחולות חרזי האחים גלאט שניהם יחד הביאו חורבן על הקבוצה ...
האיצטדיון הוא בזכות זה שעכו עלתה לליגת העל האיצטדיון בזכות ציון ויצמן אתה תמיד מנסה לתת לעצמך תארים בלי ציון ויצמן לא היה מגרש ואני יכול להוכיח את זה לכולם אל תנסה לזרוע חול בעייני האוהדים והתושבים כל מי ששמע את הראיון שאלברט לוי עשה לך ציחקק ואמר תראו יש לו עוד חוצפה להתרברב לכאורה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: