נושא ההודעה: שידור TV : מבקר המדינה על לנקרי :" מזכיר לי את טדי קולק "
פורסם: 09 דצמבר 2014, 00:21
מנהל ראשי
הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18872 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
שידור TV : מבקר המדינה על ראש העיר לנקרי : " מזכיר לי את טדי קולק " שידור חלק ראשון , בקרוב הסיור של המבקר והסיכום .
מבקר המדינה, השופט בדימוס יוסף שפירא , ערך ביקור בעכו כחלק משגרת עבודתו במקומות שונים בארץ. במסגרת המפגש עם ראש העיר לנקרי ומנהלי העירייה ,הועלו ונדונו נושאים רבים וערכו סיור ברחבי עכו במשך מספר שעות , בקונסרבטוריון , בשכונות , בבתי הספר ועכו העתיקה .
כבר בפתח דבריו אמר המבקר, כי לפני כ-45 שנה צפה לעבר עכו מדי יום כאשר שירת במסגרת שירותו הצבאי בסטלה מאריס שבחיפה. "עכו היא עיר מודרנית שהתפתחה בתקופה קצרה ודואגת למיזוג גלויות ובעיקר לחינוך", אמר המבקר. הוא התייחס לנושא החיים המשותפים במדינה ואמר: "זו הבעיה הקשה שיש בארץ ואם היא לא תתיישר לא יהיו לנו חיים קלים. אני שמח שבעכו קיים כיבוד הדדי". באשר לתחום הביקורת בכלל אמר המבקר: "יכול להיות שאנשים לא אוהבים ביקורת, אך היא דבר חיוני וחשוב כל עוד מדובר בביקורת בונה. אני נוקט גם בביקורת שנותנת קרדיט". עוד אמר המבקר, כי הביקורת היא הכרח בל יגונה המועיל לחברה.
בסיום הביקור שיבח המבקר את העירייה והעומד בראשה, ראש העיר שמעון לנקרי : " ראש העיריה כאן מזכיר לי את טדי קולק , זאת מחמאה גדולה " ( בקרוב החלק השני של השידור בו נאמרים הדברים
נושא ההודעה: Re: שידור TV : מבקר המדינה על לנקרי :" מזכיר לי את טדי קולק
פורסם: 09 דצמבר 2014, 20:41
מנהל ראשי
הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18872 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
שידור TV : מבקר המדינה: " זו דוגמא לעירייה שצריכה להוות מודל לחיקוי "
חלק שני : בראיון לעכונט אמר מבקר המדינה, יוסף שפירא בתום הסיור ברחבי עכו : " זו דוגמא לעירייה שצריכה להוות מודל לחיקוי " המבקר ערך ביקור במוקד הבקרה והשליטה העירוני ובמרפאת השיניים הפועלת בעירייה. לאחר מכן, הוא ערך סיור בטיילת, בקונסרבטוריון העירוני ובגן הבוטני שבשכונת הכרם ג'. כמו כן, הוא ביקר במכללה האקדמית גליל מערבי, במרכז הנוער שבשכונת בורלא, נועד עם תלמידים במרכז הטניס ובבית הספר אורט חילמי שאפעי, התרשם מהפארק האתגרי ואף סייר באתרים ההיסטוריים בעיר העתיקה. את הביקור הארוך חתם המבקר במרכז התיירנים בעכו העתיקה. המבקר לראש העיר לנקרי " תאהב את הביקורת " והצחוקים אחרי זה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים
אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה