|
אלברט, הגיע הזמן שיובן שלא תמיד הגודל קובע. קנקון לדוגמא, היא עיירה קטנה – יחסית – במקסיקו. עם ים לא מתאים לרחצה בצידה המזרחי וביצה לא נעימה בצידה המערבי ובאמצע, פס קרקע לא רחב שבדרומה יש פירמידה קטנטנה ולא מרשימה. ובכל זאת, פרנסי העיר השכילו לייצור אווירה אטרקטיבית שהביאה להקמת מעל 50 בתי מלון, עם תיירות עצומה נשארת/שוהה – הכל עניין של ניהול!!! צריך חזון וראייה אסטרטגית, ניקיון כפיים, תכנון חכם, ביצוע מקצועי עם צוות שאוהב את היישוב ותושביו ו"מחבק" את המשקיעים. ולא חוסר ראייה אסטרטגית, חוסר מקצועיות, חוסר ניקיון כפיים, צוות שאינו שוחר הישוב, עם ניכור כלפי התושבים. בזבוז כספי ציבור בממדים עצומים – לתעמולה ופרוייקטים ראוותניים. יש לעכו פוטנציאלים עצומים שהתחלנו לממש. אני עובד על כך עשרות שנים, אלא שלא כל הכוחות פועלים בכיוון חיובי, בתיאום וסנכרון. יכולנו לזכות בעיר אטרקטיבית, בלי שום רגשי נחיתות, לו ההנהגה הייתה מתאימה וראוייה למעלותיה וליתרונותיה של העיר. אלברט, לא צריך להאדיר את שמה של עכו ולפמפם אותה, אלא צריך להאדירה ולהעצימה - הלכה למעשה. אני נגד תעמולת שווא, אני בעד עשייה תכלס ויש כל כך הרבה מה לעשות – צריך לעבוד חכם וביחד, באהבה ובהשקעות נכונות.
|
|