זיגי כתב:
פשוט בא לי להקיא שאני קורא חלק מהתגובות כאן.
ממש תגובות קיצוניות שהן על סף הגזענות הייתי אומר.
אף אחד לא מכריח אתכם לאהוב מוזיקה ים תיכונית,תאהבו את מה שאתם רוצים ,תשמעו את מה שבא לכם.
אבל למה לנבל את הפה בצורה ברברית,שחצנית ,מתנשאת.
המוזיקה הים תיכונית הגיעה למימדים בזכות ולא בחסד,המוזיקה הים תיכונית מושמעת הכי הרבה כי זה מה שאחוז גדול מהעם רוצה לשמוע,להבדיל מתחנת הרדיו הגזענית גלג"לצ ,שמשמיעה פלייליסט משעמם שנבחר ע"י כמה תלאביבים שמנסים להכתיב את תרבות המוזיקה.
יש מקום לכל הסגננונות וכל אחד יבחר את הסגנון שהוא הכי אוהב וגם בלי להעליב את הסגנון השני הוא יהנה מהמוזיקה שלו.
יכול להיות שזה נובע מתסכול,כאשר רואים את ההצלחה האדירה של הזמרים הים תיכוניים,כיצד הם הפכו את קיסריה למבצרם.
אני מציע ל"ליהודים" או לכל חבורת "רימון" להקים מופע בקיסריה,אני מניח שהם ימכרו איזה 17 כרטיסים.
חג שמח,מועדים לשמחה.
אה וטיפ קטן לכל הצעירים שהגיבו כאן,בעוד כמה שנים שאתם תתחתנו,תבקשו מהדיג'יי שינגן אפרת גוש ויוני בלוך,אין לי ספק שהקהל שלכם יעוף באוויר מהקצב המסחרר.
אתה ממש טועה,
להקות כמו משינה והיהודים הם להקות עם קהל מעריצים גדול מאוד, ובטוח יהיו יותר מ 17 איש....
לידיעתך, יש עוד להקות "ישראליות" חוץ מהזמרים שציינת, שסגנון המוסיקה שלהם הוא יותר אלטרנטיוי.
יש המון להקות רוק שקט שמחות ומקפיצות.
מסכים אתך שמוסיקה מזרחית היא מקפיצה, אבל במינון הנכון.
אולי זה לא נכון לעשות ערב של רוק בעכו, אבל גם לא נכון לעשות ערב מזרחי.
בכול אופן בעוד יומיים ב8 בערב נדעה אם הצעד הזה היה חכם או לא.
אני יודע שאני מחכה בקוצר רוח ליום העצמאות, גם בגלל הלהקות ובעיקר בגלל שהמדינה שלי חוגגת 63 שנות קיום!!!